Posted on: 27 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada annenin kuyuya düştüğünü görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada annenin kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Rüyada annenin kuyuya düştüğünü görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kötüyse düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yeğeninin kuyuya düştüğünü görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının kuyuya düştüğünü görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin su dolu kuyuya düştüğünü görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kuyuya düştüğünü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kuyuya düştüğünü görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, ortalığın karışacağına rivayet eder.

Leave a Comment