Posted on: 2 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada akrebin başını ezmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrebin başını ezmek gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada akrebin başını ezmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada akrebin saklanması bir sebeple ortaklığın bozulacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada akrebin konuşması beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada akrebin sokmaya çalışması bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Rüyada akrebin kaçtığını görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, işlerin kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrebin yılanı sokması çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrebin elini ısırması çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrebin üstünden atlamak haneye bereket geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Leave a Comment