Posted on: 30 Ocak 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada silahla birine sıkmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla birine sıkmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Rüyada silahla birine sıkmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada birine silahla ateş edildiğini görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan birine yardım etmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada silahla birine ateş edildiğini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada silahla birine ateş etmek hayatının iyileşeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada birine silahla ateş etmek yılmayacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla birine ateş ettiğini görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine silahla ateş ettiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet eder.

Leave a Comment