Posted on: 9 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sokak kapısını kapatamamak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak kapısını kapatamamak gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada sokak kapısını kapatamamak çok daha güçlü biri haline geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin sokak kapısını açık görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada sokak kapısını kapatmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sokak kapısını kilitlemek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sokak kapısını açık görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak kapısını açmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada sokak sokak kaçmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada sokak sokak birini aramak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalettir.

Leave a Comment