Posted on: 1 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada her yeri çiçek görmek ekmeğinin azalacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, heveslerin söneceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada her yeri çiçek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı canlandırabilecek planlar size iyi gelebilir.

Rüyada her yeri çiçek görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek bahçesinden çiçek toplamak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek tarlasında çiçek toplamak aile içinde bazı gerginlikler olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri yenilemek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duş yeri görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yas yeri görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev yeri belirlemek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Rüyada iş yeri aramak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment