Posted on: 27 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başkasını perişan görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını perişan gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada başkasını perişan görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perişan olmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada bir insanı perişan görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığını perişan görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini perişan görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini perişan görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini perişan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada babayı perişan görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment