Posted on: 26 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çocuğu görmek işlerin eski haline döneceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada çocuğu olmayan kadının erkek çocuğu olduğunu görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu olmayan arkadaşının çocuğu olduğunu görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğu olmayan bir kadının çocuğu olduğunu görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu olmayan birinin çocuğu olması yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada çocuğu olmayanın çocuğu olduğunu görmek insanlara öncülük edeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu olmayan birinin erkek çocuğu olduğunu görmek kafasının rahat edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu olmayan birinin çocuğu olmuş görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu olmayan birinin çocuğu olduğunu sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine tabir olunur.

Leave a Comment