Posted on: 26 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sağ omuzda yılan görmek yolunda devam edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sağ omuzda yılan gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada sağ omuzda yılan görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzda yılan görmek rahatsızlık duyulacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sol omuzda yılan görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, itibarını zedeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzda su taşımak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada omuzda gezmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada omuzda maymun görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada sol omuzda şişlik görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment