Posted on: 25 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada mavi düğme almak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi varlığının çoğalacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada mavi düğme almak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Rüyada mavi düğme almak hasretlerin biteceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına alamet eder.

Rüyada mavi düğme görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada düğme düşmesi büyük kayıplara uğrayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Rüyada mor düğme görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada düğme sökülmesi hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada düğme açmak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, nefsine uyacağına rivayet eder.

Rüyada düğme kapatmak iyi geçiminin de bozulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret eder.

Rüyada düğme vermek işlerin yeni kapılar açacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulur.

Leave a Comment