Posted on: 23 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada susam tanesi görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına inanılır.

Rüyada susam tanesi gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada susam tanesi görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada susam tanesi elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Rüyada susam görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada susam kusmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada susam toplamak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada susam almak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda susam görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada mor susam çiçeği görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Leave a Comment