Posted on: 22 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada mezar üstünde kemik görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yardımda bulunacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstünde kemik gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada mezar üstünde kemik görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kemik görmek dertlerinin sona ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Rüyada mezar açıp kemik görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada mezar üstünde mezar görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazıp kemik çıkarmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına işarettir.

Rüyada mezar üstünde oturmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde durmak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde uyumak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment