Posted on: 22 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada saksıdaki çiçeği koparmak kurulu düzeninin olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği koparmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği koparmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalettir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada saksıdaki toprağı dökmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saksıdaki çiçeğin kuruduğunu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada saksıdaki toprağı sulamak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulur.

Rüyada saksıdaki çiçeğin solması içsel güvensizliklerinize, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıdaki çiçeğin yeşermesi ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Rüyada saksıdaki çiçeğin büyüdüğünü görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Leave a Comment