Posted on: 21 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada polis evi aramasi büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kime gideceğine işarettir.

Rüyada polis evi aramasi gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemeli, belli bir plan, iş ya da projenize heyecan katabilecek yaklaşımlar geliştirmelisiniz.

Rüyada polis olmayan birini polis olarak görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, ona özlemle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada polis ve polis köpeği görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işarettir.

Rüyada ölü polis sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada polis sevmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sıkıntı yükleneceğine işaret eder.

Rüyada polis diyadinnet maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis kontrolü eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Leave a Comment