Posted on: 20 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yetmemiş dut görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret eder.

Rüyada yetmemiş dut gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada yetmemiş dut görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yetmemiş üzüm görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine inanılır.

Rüyada yetmemiş ceviz görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yetmemiş domates görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Leave a Comment