Posted on: 19 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada terziye pantolon görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, özgüveninin yerine geleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet eder.

Rüyada terziye pantolon gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada terziye pantolon görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada terziye pantolon paçası yaptırmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon terziye vermek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada terziye pantolon vermek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada terziye pantolon daraltmak parasına da para ekleyeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada terziye pantolon yaptırmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada terziye pantolon diktirmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada terziye düğme diktirmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Leave a Comment