Posted on: 18 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz yelkenli görmek parasının ve malının da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hayallerine kavuşacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada beyaz yelkenli gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada beyaz yelkenli görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yelkenli kalbinin küt küt edeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada yelkenli tekne kullanmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada büyük yelkenli gemi görmek hayaller kurulacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünde yelkenli görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde yelkenli görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına rivayet eder.

Rüyada yelkenli aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada mavi yelkenli görmek sorunların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment