Posted on: 18 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada siyah pardesülü adam işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah pardesülü adam gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada siyah pardesülü adam yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işarettir.

Rüyada siyah pardesülü adam görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah pardesülü kadın görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil pardesülü kadın görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pardesülü adam görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz pardesülü adam görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada pardesülü kadın görmek herkesin şaşırtılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kendini pardesülü görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment