Posted on: 15 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada nöbetçi olduğunu görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, olumsuz haberler alacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nöbetçi olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada nöbetçi olduğunu görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada nöbetçi görmek aile hayatının bozulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada nöbetçi asker görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nöbetçi olmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada nöbetçi asker olmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada nöbetçi öğrenci görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada okul nöbetçi olmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada nöbetçi korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment